Az Írógépbolt fő feladatának tekinti az írógép szeretetének megőrzését, és megismertetését mindazok számára, akik igénylik mindazokat a pozitív érzéseket, amelyet egy írógép képes okozni felhasználójának. Ehhez biztosítjuk igényes bemutatótermünket, és értékesítés előtti, és utáni szolgáltatásainkat.


 


Az Írógépbolt szakképzett munkatársai segítenek megtalálni az ön igényeihez a legmegfelelőbb írógépet. Kínálatunkban szerepelnek antik írógépek, valamint táska, asztali, elektromos, elektronikus és szövegszerkesztős írógépek. Bemutatótermünkben kipróbálhatja gépeinket, használatukhoz szakmai segítséget biztosítunk Önnek.


 


Az általunk forgalmazott írógépekhez raktárról biztosítjuk a festékszalagokat, festékkazettákat, javítószalagokat és javítótollakat. Ha írógépszalagra lenne szüksége elég, ha megadja a gép pontos típusát, vagy ha ismeri, a szalag GR. számát. Minden kedves vásárlónknak igény esetén a festékszalaghoz betűszegmens tisztító eszközt adunk ajándékba.


 


Az Írógépbolt szervizszolgáltatása szinte minden típusú írógépre és modellre kiterjed. Vállajuk antik írógépek felújítását, restaurálását. Meglévő írógépét karbantartjuk, használatához szakmai segítséget biztosítunk. Ha Ön szeretné tudni írógépének gyártási évét, keressen fel bennünket, egyedi szolgáltatásunk az írógépek kormeghatározása.

Copyright © Írógépbolt

Home           Termékek       Szolgáltatások       Hírek       Rólunk       Impresszum       Kapcsolat