Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben elromlott az írógépe, vagy karbantartásra, felújításra lenne szüksége, keresse fel az írógépboltunkat. Legyen az írógépe mechanikus, elektromechanikus, vagy elektronikus szerkezetű, biztosítjuk a készülék szakszerű javítását. Igény esetén ország egész területén megoldjuk a gép szervizbe történő beszállítását, illetve javítás után a visszaszállítást.    


GEMSYS Folyamatellenőrzés

   Nagyon sok Vásárló - Megrendelő szívesen veszi, ha az általa megrendelt áru szállítási határidejéről, illetve a megrendelt szolgáltatás elvégzésének időpontjáról, aktuális fázisáról tájékoztatást kaphat. A Gemsys szállítási rendszere felkínálja a lehetőséget, hogy Ön az interneten folyamatában ellenőrizze az Ön által megrendelt termék aktuális állapotát
Cégünk Olympia Márkaszerviz!

  A Gemsys Kft. együttműködésben az Olympiával egyedi adottságokkal rendelkezik. Mint márkaszerviz folyamatosan biztosítjuk az írógépekhez az alkatrész- és kellékanyag ellátást. Információ: www.olympia.info.hu


    


Érték és stílus - antik írógépek

   Antik írógépek forgalmazása, felújítása, restaurálása. Bármilyen régi írógépről legyen szó, bevizsgálás után javaslatot adunk a lehetséges felújításról. Az írógép a felújítás során megőrzi a modellre jellemző sajátosságokat.
Díjmentes szolgáltatásaink:

Vegye igénybe díjmentes szolgáltatásainkat. Vásárlás előtt szakmai tanácsadásban lehet része, bemutatjuk a kiválasztott modell speciális jellemzőit, ha Önnek egyedi igényei vannak az írógéppel szemben, segítünk a legmegfelelőbb modell kiválasztásában.
Hozza el írógépét hozzánk, és mi díjmentesen elvégezzük az állapotfelmérést, javaslatot teszünk a szükséges karbantartásokra, javításokra.
Díjmentes szolgáltatásaink közül ÍRÓGÉPPEL KÉSZÜLT rovatunkba elhelyezzük az Ön versét, meséjét, írását illetve írógéppel készített grafikáját, amennyiben az nem sértő tartalmú. Várjuk anyagát az info@gemsys.hu email címre, vagy postai címűnkre.


Copyright © Írógépbolt

Home           Termékek       Szolgáltatások       Hírek       Rólunk       Impresszum       Kapcsolat