Az Írógépbolt fő feladatának tekinti az írógép szeretetének megőrzését, és megismertetését mindazok számára, akik igénylik azokat a pozitív érzéseket, amelyet egy írógép képes okozni felhasználójának. Ehhez biztosítjuk igényes bemutatótermünket, és értékesítés előtti, és utáni szolgáltatásainkat.


 


Segítünk megtalálni az ön igényeihez a legmegfelelőbb írógépet. Kínálatunkban szerepelnek antik írógépek, valamint táska, asztali, elektromos, elektronikus és szövegszerkesztős írógépek. Bemutatótermünkben kipróbálhatja gépeinket, használatukhoz szakmai segítséget biztosítunk Önnek.


 


Az általunk forgalmazott írógépekhez raktárról biztosítjuk a festékszalagokat, festékkazettákat, javítószalagokat és javítótollakat. Ha írógépszalagra lenne szüksége elég, ha megadja a gép pontos típusát, vagy ha ismeri, a szalag GR. számát.


 


Az Írógépbolt szervizszolgáltatása szinte minden típusú írógépre és modellre kiterjed. Vállajuk antik írógépek felújítását, restaurálását. Meglévő írógépét karbantartjuk, használatához szakmai segítséget biztosítunk. Ha Ön szeretné tudni írógépének gyártási évét, keressen fel bennünket, egyedi szolgáltatásunk az írógépek kormeghatározása.

Copyright © Írógépbolt

Home           Termékek       Tanácsok, információk       Hírek       Rólunk       Impresszum       Kapcsolat